Viihdekeskus 30 vuotta, ensimmäinen tapahtuma su 26.3.3023 – lipunmyynti alkanut

LIput nyt: https://www.netticket.fi/viihdekeskus-30-vuotta

Se ainoa alkuperäinen Viihdekeskus aloitti toimintansa Ahjokadulla Jyväskylässä vuonna1993.

Pohdittuamme silloin tulevan toimintamme nimeä selvitimme, ettei yhtään tämän alan Viihdekeskusta ollut olemassa. Siispä se nimi otettiin käyttöön. Nimi on ollut niin hyvä, että matkijoita on kyllä ajan saatossa riittänyt.

Toimittuamme Seppälässä ensimmäiset neljä vuotta pääsimme sopimukseen toiminnan siirtämiseksi Palokan huvikeskuksen tiloihin, jotka samalla uudistettiin moderniksi Viihdekeskukseksi. Palokassa toiminta kehittyi suotuisasti niin, että Viihdekeskus tunnettiin valtakunnallisesti parasta viihdettä, ravintola-, Catering- ja juhlapalveluita tuottavana yrityksenä. Tunnustusta tuli myös valtakunnallisen tapahtumajärjestäjä- ja yrittäjäpalkinnon muodossa. Paras palkinto on kuitenkin ollut uskollisten asiakkaiden mukanaolo kanssamme. Näiden vuosikymmenten aikana on varovasti arvioiden yli miljoona viihteen ystävää käyttänyt palveluitamme.

Jo useamman vuoden ajan alkoivat kuitenkin huhut kiertämään alueen kaavoittamiseksi ”parempaan” käyttöön, eli asuinalueeksi. Niinpä ainoa mahdollisuutemme oli selvitä tilanteesta lopettamalla toiminta kiinteistössä hallitusti vuonna 2013. Nyt alue onkin sitten täynnä uutta asutusta palveluineen.

Emme kuitenkaan olleet valmiita hukkaamaan perheyrityksessämme keräämäämme kokemusta ja ammattitaitoa toimitilojen poistumisen takia. Siinä oli hyvä uudistumisen paikka. Uusia mahdollisuuksia löytyi konserttien, perhe- ja yritysjuhlien, cateringpalvelujen ja tanssienkin puitteissa ja jopa pienemmällä riskillä ilman toimitilarasituksia. Siispä toimintamme on käsittänyt edelleen tansseja esimerkiksi Kulttuuritalolla Helsingissä, isompia kesätapahtumia Porvoossa, konsertteja maamme merkittävimmissä konserttitaloissa ja kesäteattereissa, yritysjuhlia, ohjelmapalveluita jne. Cateringpalveluita hoidamme niin Keski-Suomessa kuin tarvittaessa melkein missä tahansa eteläisessä Suomessa.

Juhlavuoden 2023 tapahtumat alkavat

Viihdekeskuksessa huippuhetkiä ovat meille antaneet vuosien varrella lukuisat artistit. Siispä on aiheellista tarjoilla tunnelmia niistä myös nyt. Tulossa on teeman mukaisia konsertteja ja tanssiakin. Jokainen tapahtuma on ainutkertainen.

Alkuperäisiä esiintyjiä ei valitettavasti ole enää aina mahdollista kutsua juhlaamme, mutta kuitenkin heidän musiikkinsa elää nykyartistien esittämänä ja oheistarinan muodossa. Toivotamme lukuisat kanta-asiakkaamme, henkilökunnan ja kaikki muutkin Suomi-Iskelmän ystävät tervetulleeksi tapahtumiimme.

Ensimmäinen tapahtuma on sunnuntaina 26.3. ”kotikentällä” Palokan keskuskoulun juhlasalissa.

Tarjoilemme siellä huippuhetkiä toimintamme alkuvuosikymmeneiltä konsertin muodossa. Tanssimahdollisuuskin on otettu huomioon. Ja Viihtarin kokonaisuuteenhan kuuluu maankuulut munkkikahvit, jotka sisältyvät lipun hintaan.

Alkajaisiksi ensimmäinen tapahtuma on su 26.3.2023 vain muutaman sadan henkilön Palokan koulukeskuksen juhlasalissa, joten saatavuuden varmistamiseksi liput ovat myynnissä ennakkoon.

Ensimmäisessä tapahtumassa tunnelmoimme luonnollisesti alkuaikojen merkeissä: Kari Tapio – Reijo Taipale – Arja Koriseva – Teuvo Oinas – Topi Sorsakoski…..

Tiedustelut: info@juhlatalo.com ja 0400 647723, lippu 35 € (sis. Väliaikakahvitus).

Viihdyttävää vuotta 2023 toivottaen!

Raimo ja Mari Viljala

yrittäjät

Viihdekeskuksemme tapahtumien huippuhetkiä ovat tarjoilleet vuosien varrella mm:

Matti Esko, Frederik, Katja Lukin, Charles Plogman, Annika Eklund, Saija Tuupanen, Smokie, Suvi Teräsniska, Samu Haber, Sunrise, Hevisaurus, Eini, Kari Tapio, Arja Koriseva, Reijo Taipale, Sauli Lehtonen, Agents, Yölintu, Tarja Lunnas, JanneTulkki, Teuvo Oinas, Risto Nevala, Finlanders, Kari Vepsä, Jari Sillanpää, Mattilat, Laura Voutilainen, Umberto Marcato, Vikingarna, Casanovas, Fernandoz, Grönwalls, Jope, Jan Rohde, Wallo, Eino Grön, Tony Aare, Virve Rosti, Freeman, Menneisyyden Vangit, Danny, Markku Aro, Merja Raski.Tapani Kansa, Eric Ray, Katri Helena, Paula Koivuniemi, Mikko Alatalo, Seppo Tammilehto, Souvarit, Varjokuva, Smokie, Topi Sorsakoski, Jasmine, Isto Hiltunen, Mikko Mäkeläinen, Ladies First Big Band, Janne Hurme, Martti Servo & Napander, Petri Salminen, Taikakuu, Kake Randelin, Mamba, Pentti Hietanen, Antti Huovila, Meiju Suvas, Anita Hirvonen, Kassi-Alma, Aino Niemi, Ari Klem, Eija Sinikka, Fredi, Jorma Kalevi,     Juha Mäkinen, Kyösti Mäkimattila, Jouko Lukkonen, Mikko Alatalo, Petri Salminen, kuninkaallisia ..

 

 

Vuodesta 1993 alkaen olemme yrittäjinä onnistuneet olemaan paikalla joka ainoassa tilaisuudessamme. Näissä on ollut ilo tavata mahtavaa yleisöämme ja aina iloisia ohjelman tuottajia mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Tässä kuvassa vain pieni otos.

u